De Witte Tara - EXPERTISE gezonde relatie(s)
De Witte Tara - Voor een ontspannen relatie met jezelf en anderen...
Gezonde Relatie(s)

Na mijn expertise op het gebied van ontspanning in het hoofd en lichaam, heb ik een specialisme ontwikkeld in het verhelpen van ongezonde patronen binnen (liefdes)relaties. 

Vanuit professionele ontwikkeling en als ervaringsdeskundige ondersteun 
ik sinds vele jaren vrouwen en mannen, die worstelen met moeilijkheden in hun relatie(s). Zoals bijvoorbeeld bij:

Bindings- en verlatingsangst
Jaloezie
Laag zelfbeeld / zelfafwijzing
Angst en onzekerheid
Eenzaamheid
Chronisch liefdesverdriet
Ongelukkig in de liefde zijn...
Codependency
Relatieverslaving

Een goede relatie met anderen, begint bij een goede relatie met jezelf. Daar richt ik in de eerste instantie de aandacht op. Hierbij maak ik veel gebruik van EMDR om nare gebeurtenissen te verwerken en het zelfbeeld te versterken. Het is een efficiënte methode die snel resultaat geeft.

Als er sprake is van Codependency of Relatieverslaving dan werk ik met een EMDR protocol wat speciaal is ontwikkeld voor deze verslaving. Na afloop is het mogelijk om een Mindfulness meditatie training voor terugvalpreventie te volgen (MBRP). Deze combinatie-aanpak is zeer doeltreffend en kan zorgen voor werkelijke genezing van deze hardnekkige verslavingsvorm.

Groepscounseling
Er worden regelmatig op de maandagavond groepen georganiseerd. Je schrijft je in voor een serie van 6 die om de week plaatsvinden. Ik begeleid deze groep naar een gezonde relatiestijl. We behandelen iedere week een ander thema.

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint