De Witte Tara - Kosten en Vergoedingen
De Witte Tara - Voor een ontspannen relatie met jezelf en anderen...
Kosten

Als alternatief geneeskundige worden mijn diensten voor een groot deel vergoed door de meeste verzekeraars als u een aanvullende verzekering heeft. Dit gaat niet van uw eigen risico af.
Deze vergoeding geldt niet voor de yoga, ontspanningsmassages en Mindfulness! Klik hier voor meer informatie over vergoedingen.

Een eerste kennismaking is gratis. Tijdens dit gesprek kun je aangeven waar je behandeling voor wenst en kan ik je uitleggen wat ik te bieden heb. Je kunt hierna beslissen of je een afspraak wilt maken voor behandeling.

Coaching & Counseling
Deze sessies duren een uur en kosten 75,-- euro per uur. Voor studenten of lage inkomens € 60,-- per uur.

EMDR Therapie
Deze therapievorm  kost 75,-- euro per uur. De sessies duren meestal 1,5 uur of langer. Voor lage inkomens naar draagkracht.

Driefasen Counseling
Deze therapievorm  kost 75,-- euro per uur. De sessies duren meestal 1,5 uur of langer. Voor lage inkomens naar draagkracht.

Massage
Alle massages kosten € 75,-- per uur. Voor studenten of lage inkomens 
€ 60,-- per uur. Bij Hotstone massage komt er € 5,-- bij alle bedragen.

Groepstherapie Ongezonde patronen doorbreken
Er worden regelmatig groepen georganiseerd. Je schrijft je in voor een serie van 7 sessies die om de week plaatsvinden. We behandelen iedere week een ander thema rondom relaties. 
De kosten zijn € 210,00 euro voor 7 avonden.

Training Spiritualiteit in de relatie voor partners
Voor deze wekelijkse training (8 sessies van 2,5 uur) betalen de deelnemers 
€ 280,-- p.p. Inclusief syllabus. Privélessen voor stel kost € 1280,00 voor 8 avonden.

Trainingen Mindfulness 
Voor een intensieve training Mindfulness (8 sessies van 2,5 uur) betalen de deelnemers € 280,-- p.p. Inclusief syllabus.   

Doorlopende groep Mindfulness
Hier kun je aan deelnemen na een training in Mindfulness. Je kunt ook meedoen als je de training ergens anders hebt gevolgd.
Je schrijft je in voor 10 sessies. Dat kost 120,-- euro. De les duurt van 20.00 - 22.00 uur. Je mag altijd eerst een proefles komen doen; dat kost 15 euro. Als je na afloop besluit te blijven, dan wordt dit van de gehele prijs af getrokken.

Privéles Mindfulness
Privétraining (eventueel met therapeutische interventies) in mijn praktijk 
kost € 640,-- voor 8 sessies van 2 uur. 

Bij alle bedragen zijn de kosten inclusief cursusmateriaal en consumpties.
Alle diensten aan huis zijn dezelfde prijs met een extra vergoeding en eventuele parkeerkosten. De vergoeding bedraagt € 20,--  per bijeenkomst. Dit is alleen mogelijk in Bussum en nabije omgeving.

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint