De Witte Tara - Over mijzelf en mijn werk
De Witte Tara - Voor een ontspannen relatie met jezelf en anderen...
Wie ben ik?

Mijn naam is Nathalie. Het doel van mijn werk is ervoor te zorgen dat mensen zich weer kunnen ontspannen in hun hoofd en lichaam. Dat doe ik door middel van EMDR therapie, Mindfulness, Coaching, Counseling, en Massage. 
Mijn specialisatie is ontspanning in al zijn facetten waarbij ik vooral werk met het oplossen van ongezonde patronen in relatie tot jezelf en met anderen.

In drukke tijden is massage een middel bij uitstek om weer even tot jezelf te komen. Als masseuse merkte ik dat een massagebehandeling heel prettig is om klachten te verhelpen, maar dat dit vaak niet voldoende is om de oorzaak weg te nemen. Om blijvend van (ernstige) klachten af te komen is het nodig om weer balans te vinden tussen in- en ontspanning.
Omdat inspanning vooral in het hoofd plaatsvindt binnen onze cultuur, wilde ik leren hoe ik ook via het denken ontspanning kan creëren. Ik ging een studie volgen in Coaching en Counseling bij Centrum de Baak. Bij dit instituut ben ik in 2006 Cum Laude afgestudeerd met een onderzoek naar de balans tussen lichaam en geest; de Driefasen Counseling.
Vervolgens heb ik twee Masters (Coaching en Counseling bij bedrijven) met hetzelfde thema afgerond in 2010.

Door een Boeddhistische Psychologiestudie die ik daarna heb gevolgd werd het mij steeds duidelijker hoe spanningen ontstaan en voor blokkades kunnen zorgen. Mindfulness -wat voortkomt uit het boeddhisme- is een prima methode om de balans tussen inspanning en ontspanning te houden en een goede relatie met jezelf te onderhouden.

Ik ben mezelf daarna gaan ontwikkelen in methodes die gebruik maken van de werking van het brein. Inmiddels ben ik EMDR therapeut, docent in het EMDR verslavingsprotocol en supervisor voor studenten EMDR. De EMDR techniek is in de eerste instantie ontwikkeld om posttraumatische stress te verhelpen. Het blijkt uit recent onderzoek dat EMDR ook heel goed werkt bij onder andere: slaapproblemen, verslavingen, depressie of een laag zelfbeeld. Klik hier voor meer informatie over EMDR.

Door mijn studies en opgedane kennis uit de praktijk kan ik een veelzijdig dienstenpakket aanbieden aan mijn cliënten. Methodes die aansluiten bij de wens van de cliënt. 

Trainingen
Naast de trainingen in mijn eigen praktijk,  geef ik ook trainingen bij BIVT (Bijscholings Instituut Voor Therapeuten).

Over De Witte Tara
De Witte Tara is een symbolische figuur uit het Boeddhisme. Zij staat voor het verminderen van spanningen en pijn en het bevorderen van de algehele gezondheid van lichaam en geest. Dit symbool vertegenwoordigt de missie van praktijk De Witte Tara.

Ons werk is gebaseerd op het principe, dat de tevredenheid van de klant van het allergrootste belang is. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten die hun levensgeluk willen verhogen en doorverwijzingen. Wij gebruiken daarvoor methodes als ACT, massage, mindfulness meditatie en EMDR therapie. Wij willen graag ook jouw vertrouwen winnen, door je de beste service en kwaliteit aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat. 


Met ontspannen groet,
Nathalie 

Zie verder onder: Opleidingen en werkervaring

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint