De Witte Tara - Werken met chakra's
De Witte Tara - Voor een ontspannen relatie met jezelf en anderen...
Werken met chakra's

Bij elk chakra of energiecentrum in je lichaam hoort een kwaliteit die je kunt ontwikkelen en inzetten in je leven als je dat nodig hebt. 

Wat zijn chakra’s?
Chakra’s zijn wielen van  energie in ons lichaam. Dat klinkt mysterieus, maar je kunt ze echt voelen. Het is vaak moeilijk te verwoorden wat er te voelen is in deze energiecentra, omdat het subtiele sensaties in het lichaam zijn. Door er genoeg rust en aandacht aan te schenken kun je ze leren voelen.
Als de chakra’s in balans zijn, dan gaat het goed met je, dan floreer je. 
Aandacht geven aan je chakra’s, leren voelen wat er te voelen valt, is heilzaam en helend. Wat je zult merken, is dat dit in je gevoelsleven en je gedachten rust en inspiratie geeft en dat je intuïtie krachtiger wordt.  Meer over chakra's, klik hier

De training: Energie in Balans 
De training start op 9 september 2019 en omvat 8 avonden op de maandag van 19.30 - 22.00. We werken met Mindfulness, yoga, meditatie en visualisaties om de energie in de chakra's in balans te brengen.

In deze training wordt gebruik gemaakt van diverse oefeningen:
Mindfulness, yoga, ademhalingsoefeningen, zelfmassage, meditatie en visualisatie. We werken in een kleine groep (maximaal 8 personen) zodat er veel aandacht is voor iedere deelnemer.
 
Wil je meedoen of heb je nog vragen? Ik beantwoord ze graag! 
Klik dan op: Deze link 
of stuur een email naar: nathalie@dewittetara.nl


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint