De helende reis door je emoties

Een helende reis is een fijne methode die je goed kan ondersteunen om periodes uit je verleden te verwerken waarbij je gekwetst of beschadigd bent in relatie met anderen. Het helpt je te vergeven zodat je jezelf kunt bevrijden van de negatieve gevolgen daarvan. Tijdens deze reis word je, door te ontspannen in de gelaagdheid van je emoties, teruggeleid naar de kern van je probleem waarmee we dan verder gaan. Je krijgt de mogelijkheid om datgene te verwerken wat nu nog voor belemmering zorgt om je goed te voelen en innerlijke vrijheid te ervaren. Het heeft een diepe helende werking die rust en ontspanning geeft waarbij het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

Hoe gaat het in zijn werk?
Je gaat met de ogen dicht lekker zitten of liggen op een comfortabele plek. Ik begeleid je om de aandacht te richten op datgene waar je ongemak bij ervaart. Er ontstaat tijdens het proces een dialoog met de betrokken personen uit de herinnering en met jezelf; je jongere jij. Om oude pijn op te lossen spreek je uit wat je nooit hebt kunnen uiten. Als alles gezegd en gehoord is dan kun je de ander en jezelf vergeven. Door de positieve energie van vergeving lost het oude programma in de lichaamscellen op en deze vernieuwen zich nu zonder die oude lading zodat genezing plaatsvindt. Weet je dat al je cellen na 1 jaar volledig vervangen zijn? Je bent dan weer helemaal nieuw!
Met de helende reis veranderen we de lading van jouw leergeschiedenis en ga je jouw vernieuwde jij op verrassende wijze vorm geven. De kwaliteiten die je destijds ontwikkeld hebt om te overleven, zul je in deze reis bewust en volledig kunnen inzetten om de weg terug naar de bron in jezelf te vinden en daarmee de nare gevoelens op te lossen. Je ervaart dan hoe krachtig en helder je voortaan in een vergelijkbare situatie kunt handelen.

Een Helende reis duurt ongeveer 2 uren. Ik begeleid je hierbij en stel specifieke vragen die uitnodigen om je eigen wijsheid en waarheid aan te spreken op weg naar je einddoel. We weten voorafgaand aan de reis niet hoe deze zal verlopen. Wat we wel weten is dat je innerlijke bevrijding en ontspanning zult ervaren, inzicht zal verkrijgen in jouw verborgen kwaliteiten en dat je jouw leven voortaan zelf kunt vormgeven!

Er zijn 2 verschillende reizen mogelijk:
Naast de emotionele reis is het ook mogelijk om een fysieke helende reis te ondergaan. Het lichaam heeft op celniveau een geheugen. Dit uit zich vaak in fysieke pijn of ongemak. Met deze reis maak je contact met een specifieke plek in je lichaam en zul je ontdekken wat de boodschap is die daar in schuilt. Zo kan een herinnering die opgeslagen is in jouw lichaam en daar voor spanning en pijn zorgt verzachten of zelfs geheel verdwijnen.

Is jouw reislustige verlangen aangewakkerd? Boek dan snel een reis via deze link.