emdr-zee-aan-mogelijkheden-2

Informatie voor een behandeling bij De Witte Tara

Intake:
De intake is zeer belangrijk om een juiste inschatting te kunnen maken voor een behandeling op maat. Over het algemeen zal er tijdens de intake geen behandeling plaatsvinden. Bij de intake is het normale tarief van toepassing. Het totaalbedrag van kennismaking en intake dient direct na te sessie te worden voldaan.

Let op:
het is nodig om een parkeerkaart te gebruiken in de Cereslaan. Deze heb ik voor je in huis!
Indien je dit vergeet, kun je de kosten van de boete niet verhalen op De Witte Tara.

Het behandelplan
Na de intake worden afspraken gemaakt voor een behandelplan. Er worden 3 sessies afgesproken om plek te kunnen garanderen in mijn agenda. Deze afspraken kunnen altijd worden verzet met inachtneming van de continuïteit. Met name bij een behandelplan met EMDR is continuïteit van groot belang. 
Belangrijk: Bij behandeling is een afrondingssessie heel belangrijk. Stop er niet abrupt mee, maar kom in ieder geval voor een evaluatie van het traject, zodat ik de mogelijkheid krijg het traject op verantwoorde wijze af te ronden.

Tarieven:
Het uurtarief bedraagt € 90,00 euro. Bij Driefasen Counseling en EMDR sessies duren de sessies langer omdat dit goed afgerond dient te worden zodat de effectiviteit optimaal is. Dit verhoogt het tarief evenredig. Deze sessies vinden doorgaans 1x in de twee weken plaats.

Betaling:
De betaling vindt plaats aan het einde van de sessie. Voor de therapie kun je vaak een deel van de sessie vergoed krijgen vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. Wat dat bedrag is en voor hoeveel sessies, dat hangt af van de ziektekostenverzekeraar. Je kunt het nakijken in je account of navragen.

Vraag dan naar vergoeding voor:
Psychosociale therapie (soms ook natuurgeneeskunde, alternatieve of complementaire behandeling genoemd) door een geregistreerd lid van de VBAG en RBCZ. Ik heb een vermelding in de Zorgzoeker.

Verhindering of te laat komen:
Bij verhindering kun je tot 24 uur voor aanvang van de sessie je afspraak verzetten. Daarna breng ik de sessie in rekening. Uiteraard houd ik rekening met omstandigheden.

Hoe De Witte Tara omgaat met uw privacy:
Hieronder kunt u de Privacyverklaring vinden hoe in de praktijk uw privacygegevens worden verwerkt. Deze kunt u ook terugvinden op de website: www.DeWitteTara.nl

Wat te doen als u een klacht heeft?
In de eerste instantie kunt u dit met uw therapeut bespreken. Als dit niet het gewenste resultaat geeft, dan kunt u zich richten tot: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/

Adres praktijkruimte:

De Witte Tara
Nathalie Wilkers
Cereslaan 61
1402 LH Bussum

Praktische gegevens:

BTW-nummer: NL001613488B66
KVK:  34325361
Aangesloten bij beroepsvereniging VBAG
Ingeschreven bij het AGB register van Vektis
Aangesloten bij RBCZ
Ingeschreven bij de zorgzoeker