contact-en-kosten

Testimonials

Ben je blij? Ik hoor het graag!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De Witte Tara
Average rating:  
 13 reviews
 by Nathalie

Ik ben erg blij dat ik naar Nathalie ben gegaan. Nathalie is erg kundig. De sessies voelde altijd vertrouwd en fijn. Nathalie neemt de tijd voor je en staat ook buiten de sessies altijd voor je klaar. De EMDR sessies hebben mij heel erg geholpen.

 by Jens
Rustig slapen, het kan

Warme aanbeveling van mij om Nathalie te bezoeken. Zeer dankbaar dat ik dat heb gedaan maar vooral wat het mij heeft gebracht. Na jarenlang s nachts of te vroeg wakker worden van stress over dingen die ik nog “moest” doen, altijd in relatie tot personen en heel vaak klanten, heeft Nathalie met haar kennis en kunde het voor elkaar gekregen dat ik eindelijk weer normaal kan slapen. Dat ik niet of nauwelijks nog “moet” in relatie met andere mensen zoals familie, partner en klanten. Wat een rust en wat fijn dat t anders blijkt t kunnen. Nathalie, ik ben je echt enorm dankbaar🙏🙏

 by Marcel
Hele fijne ervaring

Ik heb de behandeling door Nathalie als zeer prettig ervaren. Zij is zeer kundig, betrokken en warm. Al na één EMDR sessie voelde ik mij stukken beter en was mijn trauma grotendeels verdwenen.

 by Roely
Dankbaarheid

Via een review bij Nathalie gekomen .

Was best wel sceptisch over Emdr .

Maar wat een geweldige ervaring en na 3 sessies Emdr,

kan ik gewoon weer zelf mijn leven bepalen.

en door de open en eerlijke gesprekken met Nathalie heb ik veel inzichten gekregen .

Nathalie dank je wel 🍀🙏

 by Ilona
Warm, fijn en helpend

Dank je wel Nathalie! Ik ben zo blij en dankbaar dat ik bij jou ben geweest. Dankzij de gesprekken met jou en de EMDR therapie heb ik voor het eerst in mijn leven mezelf gevonden, ben ik 'n eigen grenzen gaan voelen en is mijn zelfdestructieve gedrag zo goed als verdwenen. Dit is de eerste therapie (na eerder cognitieve gedragstherapie gevolgd te hebben) waarbij er wezenlijk iets in mij veranderd is en ik het geluk bij mezelf meer aan het vinden ben. Nathalie, je bent een warme vrouw met een goed hart. Je passie om iedereen die bij je komt zo goed mogelijk te willen helpen is erg bijzonder, mooi en fijn!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Adres praktijkruimte:

De Witte Tara
Nathalie Wilkers
Cereslaan 61
1402 LH Bussum

Praktische gegevens:

BTW-nummer: NL001613488B66
KVK:  34325361
Aangesloten bij beroepsvereniging VBAG
Ingeschreven bij het AGB register van Vektis
Aangesloten bij RBCZ
Ingeschreven bij de zorgzoeker