overige-behandelingen

Overige behandelingen

Behandeling op maat voor het allerbeste resultaat

***

Driefasen Counseling

Deze methodiek is bij uitstek geschikt om je steeds dichter bij jezelf te brengen.
Het helpt je om jezelf bewust te worden van de interacties tussen lichaam, gedachten en emoties en hoe je daar invloed op kunt uitoefenen.

Mail me alsjeblieft als je meer informatie wenst! 

 

Fase 1:
Counseling is een methode om op een diep psychologisch niveau te werken met datgene waar de cliënt in vastloopt. Hierbij helpt de Counselor de cliënt om zijn ervaringen helder in beeld te krijgen.

 

Fase 2:
Massage en reiki, is daarna een goede aanvulling bij de gesprekstherapie. Deze fase is bedoeld om inzicht te verkrijgen in de ervaringen van het lichaam. Het wordt met de kleding aan gegeven vanwege de gelijkwaardigheid.

 

Fase 3:
Tenslotte is Focussing (een techniek om de aandacht te richten op de lichamelijke, emotionele en mentale ervaringen), de ideale aanvulling om de sessie mee af te ronden. Hierbij leert de cliënt de eigen ervaringen te beïnvloeden.

Trance

Met Trance kun je het kritische brein omzeilen en contact maken met het wijze onderbewuste. Heb je al van alles aangepakt en begrijp je nog steeds niet waar jouw probleem vandaan komt en hoe je dit kunt verhelpen? Dan is dit een snelle manier om daar op magische wijze achter te komen!

Indien zinvol maak ik gebruik van Trance in combinatie met EMDR tijdens de sessies. Deze combinatie van twee vooraanstaande behandelwijzen is een garantie op een fantastisch en blijvend succes. Mail me voor meer informatie! 

De helende reis

De helende reis is een geleide meditatie die je helpt om innerlijke conflicten en blokkades op te lossen. Het is een inspirerende reis door je lichaam en emoties. De werking is ontspannend en genezend en kan je verlossen van (oude) pijn en onrust. De reis duurt ongeveer 2 uur waarbij je heerlijk ontspannen ligt of zit. De helende reis is ontwikkeld door Brandon Bays. Zij heeft zichzelf genezen van een ernstig gezwel in haar buik door middel van deze methode! Mail me voor meer informatie!

De fysieke helende reis

Als je lichamelijke klachten wilt aanpakken, dan kun je een tweede reis doen; de fysieke helende reis. Het geeft inzicht in de oorsprong van de fysieke klachten en helpt om lichamelijk ongemak te verzachten of te verhelpen. Deze duurt net als de andere reis, ook ongeveer 2 uur. De combinatie van deze twee reizen is zeer effectief om psychosomatische klachten volledig aan te pakken. Het is gebaseerd op de laatste geneeskundige hypnosetechnieken.

Adres praktijkruimte:

De Witte Tara
Nathalie Wilkers
Cereslaan 61
1402 LH Bussum

Praktische gegevens:

BTW-nummer: NL001613488B66
KVK:  34325361
Aangesloten bij beroepsvereniging VBAG
Ingeschreven bij het AGB register van Vektis
Aangesloten bij RBCZ
Ingeschreven bij de zorgzoeker