afhankelijkheid-in-relaties

Ongezonde afhankelijkheid in relaties

Ben jij ook altijd bezig met het welzijn van anderen of jouw geliefde? En verlies je daardoor jezelf en jouw eigen belangen uit het oog? Voel jij jezelf daarom vaak machteloos, onzeker, jaloers, angstig of ben je bang om een ander te vervelen, boos te maken of te verliezen? Als je op bovenstaande vragen 1x met JA hebt geantwoord, dan wil je daar wellicht wel verandering in brengen. Kom dan meedoen met de nieuwe groep en geef jezelf dit cadeau van zelfliefde op weg naar genezing.

Vanaf maandag 7 oktober start er op de maandagavonden in mijn praktijk weer een nieuwe groep waarbij we dit thema behandelen. Deze groep is zeer ondersteunend, verrijkend en zal je uit de hypnose halen dat jij niet goed, leuk, lief of interessant genoeg bent. De focus ligt hierbij op ongezonde afhankelijkheid in relatie(s). Deze afhankelijkheid is het gevolg van onze leergeschiedenis.

We gaan in een prettige, kleine groep ervoor zorgen dat jij allerlei oefeningen leert om weer tot jezelf te komen en jezelf te blijven. Zodat jij jezelf losmaakt van jouw patronen die jou niet meer dienen en je weer volop van jezelf, je leven en je relatie kunt genieten. Zoals je van mij gewend bent, houd ik de prijs betaalbaar. De kosten zijn voor de gehele cursus; 8 avonden van 2,5 uur, inclusief koffie/thee, wat lekkers en lesmateriaal slechts € 480,00 euro.

Wil jij ook meer vrijheid ervaren? Stuur me dan een bericht, dan stuur ik je de complete informatie toe. En ken je nog iemand anders die je dit ook zou gunnen? Dan krijg je 30,00 korting op jouw bijdrage als deze persoon zich ook inschrijft!

Adres praktijkruimte:

De Witte Tara
Nathalie Wilkers
Cereslaan 61
1402 LH Bussum

Praktische gegevens:

BTW-nummer: NL001613488B66
KVK:  34325361
Aangesloten bij beroepsvereniging VBAG
Ingeschreven bij het AGB register van Vektis
Aangesloten bij RBCZ
Ingeschreven bij de zorgzoeker