Training Ongezonde afhankelijkheid genezen

Ben jij ook altijd bezig met het welzijn van anderen of jouw geliefde? En verlies je daardoor jezelf en jouw eigen belangen uit het oog? Voel jij jezelf daarom vaak machteloos, onzeker, jaloers, angstig of ben je bang om een ander te vervelen, boos te maken of te verliezen? En heb je wellicht ook last van een negatief zelfbeeld?
Als je op bovenstaande vragen 1x met JA hebt geantwoord, dan wil je daar wellicht wel verandering in brengen. Kom dan meedoen met de groepstraining in mijn praktijk die specifiek gericht is om je hierin te ondersteunen. Geef jezelf dit cadeau van zelfliefde op weg naar genezing! De focus ligt in deze training op ongezonde afhankelijkheid in allerlei relaties. Dat we afhankelijk zijn van onze relaties, dat is normaal, maar het wordt ongezond als het ten koste gaat van onze gezondheid of integriteit. De training zal je helpen om jouw te grote afhankelijkheid van aandacht, erkenning en liefde van anderen te verminderen.

Ongezonde afhankelijkheid kan binnen een liefdesrelatie voorkomen (in extreme vorm wordt dit relatieverslaving genoemd), maar ook bij andersoortige relaties zoals die met onze ouders, kinderen, vrienden of met familie. Dit wordt ook wel Codependency genoemd. Zelfs in de werkrelatie komt het zeer vaak voor, gezien het aantal mensen die Burnout raken op het werk. Deze afhankelijkheid is het gevolg van onze geschiedenis en het is vaak heel lastig om hier verandering in te brengen en op een gezonde wijze met onze relaties om te gaan. Dat kan komen omdat we niet (in voldoende mate) op onszelf en de ander(en) durven te vertrouwen. Dit gaat vaak ten koste van de vriendschap of liefde en dat is jammer want daar verlangen we juist zo naar.

Tijdens de training gaan we in een prettige, kleine groep ervoor zorgen dat jij allerlei oefeningen leert om jezelf te leren koesteren en jezelf te durven zijn in relatie met anderen. Zodat jij jezelf kunt losmaken van de patronen die je niet meer dienen en je weer volop van jezelf, je leven en je relatie(s) kunt genieten. De groep is daarnaast zeer ondersteunend en zal je uit de hypnose halen dat jij niet goed, leuk, lief of interessant genoeg bent.

Deze training wordt gegeven in praktijk De Witte Tara in Bussum op 8 avonden van 19.30 – 22.00 uur. De groepen zijn klein zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Heb je interesse? Neem dan contact op, dan stuur ik je de complete informatie toe. En ken je nog iemand anders die je dit ook zou gunnen, neem diegene dan mee en ontvang beide 20 euro korting op het totaalbedrag.

Adres praktijkruimte:

De Witte Tara
Nathalie Wilkers
Cereslaan 61
1402 LH Bussum

Praktische gegevens:

BTW-nummer: NL001613488B66
KVK:  34325361
Aangesloten bij beroepsvereniging VBAG
Ingeschreven bij het AGB register van Vektis
Aangesloten bij RBCZ
Ingeschreven bij de zorgzoeker